Charm GroupCharm StudiosManequeenAllureTandress Pritti
Angajări |
 
Pentru angajare sun-o pe Nicoleta: 0763.100.101 | 0727.555.655
Piața Unirii

Cum te angajezi la Tandress

Dacă ești nouă în videochat și ți-ar plăcea să vii și tu la Tandress, probabil te întrebi cum te poți angaja la noi. Ei bine, răspunsul te va bucura cu siguranță: cât se poate de ușor! Avem doar câteva condiții de bază. Una este cea legală pentru a lucra în videochat, adică să ne dovedești cu buletinul că ai 18 ani împliniți. Alta este aceea să știi, măcar la nivel mediu, limba engleză. În sfârșit, ultima condiție ține de valori umane. Pentru că suntem o echipă extraordinară, acceptăm doar colege care sunt la fel ca noi. Adică serioase, cu bun simț și ambițioase. Credem că acestea sunt lucruri normale, pe care suntem sigure că o să dovedești când o să ne cunoști.

Așadar, nu avem probe practice, nu te punem să te dezbraci, nu-ți cerem să arăți ca în filme, ai o anumită înălțime sau greutate. Dacă ești o persoană deschisă, sociabilă, care știe să se respecte pe sine și pe cei din jur, suntem mai mult decât bucuroase să-ți acordăm o șansă. Te primim cu brațele deschise și suntem gata să te învățăm tot ce știm pentru a face o carieră de succes la cel mai serios studio de videochat din București, care știe să se respecte ATÂT pe sine cât și pe cei din jur. Etapele sunt simple și ușor de parcurs, astfel încât să nu ai bătăi de cap sau să-ți pierzi timpul cu detalii inutile.

 

Ne suni sau ne scrii


Primul pas al angajării e cel mai simplu. O suni pe Nicoleta la 0763.100.101 (Telekom), 0727.555.655 (Vodafone) sau completezi formularul online de pe site-ul nostru, la secțiunea Contact. Nicoleta îți va răspunde cu amabilitate și răbdare la orice întrebare, apoi te va invita politicos să ne vizitezi la sediu, la Piața Unirii. Pentru interviu, e obligatoriu să ai la tine buletinul iar, dacă vii însoțită de un bărbat, să-l rogi să te aștepte în fața studioului. Motivul e simplu: pentru siguranța și liniștea modelelor, în sediul Tandress au acces doar femeile.

Vii relaxată la Tandress


Imediat cum ai stabilit o întâlnire cu una dintre colegele noastre, ne vizitezi la ora respectivă la sediu. Noi te așteptăm cu cafea, bomboane și bună dispoziție. Interviurile la Tandress sunt mult mai relaxate decât cele din alte companii din București, cu care poate te-ai obișnuit. Aici nu-ți punem întrebări-capcană, nu te tragem de limbă să ne spui lucruri personale. De asemenea, nu-ți cerem diplome, specializări sau recomandări de la foste locuri de muncă. Așa că te așteptăm să vii senină și zâmbitoare la o discuție despre cum poți să faci bani la cel mai serios job în videochat din București. Apoi îți prezentăm studioul, echipa și stăm de vorbă despre condițiile de colaborare.

Prima ședintă foto


Suntem convinse că interviul va decurge bine și că vei fi foarte mulțumită la noi. Imediat noi te ajutăm să indeplinești toate formalitățile necesare pentru desfășurarea legală a activității in cadrul studioului nostru. Din acest moment, una dintre colegele noastre de la training îți va fi aproape mereu cu sfaturile cele mai utile pentru ca tu să faci progrese cât mai repede. Primul pas este o ședință foto profesională, pentru ca tu să ai un profil cât mai frumos pe site-urile de videochat. În felul acesta, vei afla cum să-ți pui în valoare trăsăturile care te ajută să fii cât mai seducătoare pentru admiratorii tăi online.

Câștigi din prima lună


Imediat cum te angajezi la Tandress și începi să lucrezi, te bucuri de câștiguri importante. Dacă ești serioasă, îți dai interesul să aplici ce te învață trainerul tău și ai ambiție, banii vin imediat. La Tandress nu avem perioadă de probă, așa că primești toate sumele pe care le meriți imediat, încă din prima lună de la angajare. Munca ta este recompensată corect, conform succesului pe care îl ai pe site-urile de videochat. Așadar, la Tandress ai drepturi depline, ca orice alt model, indiferent de vechime în studio. Aceasta este încă o dovadă că te respectăm ca angajată și ca om, așa cum credem că merită să fie respectată fiecare colegă de-a noastră.
 

Concursuri premium

 
Winter Breeze te duce în Caraibe!

Winter Breeze te duce în Caraibe!


 
Acum poti câștiga un Opel Corsa din videochat!

Acum poti câștiga un Opel Corsa din videochat!


 
Summer Breeze te duce în Thailanda!

Summer Breeze te duce în Thailanda!

 
 

Tandress - Echipa ta dragă de videochat

Call Now Button
error: Continut Protejat!