Charm GroupCharm StudiosManequeenAllureTandress Pritti
Ce înseamnă videochatul |
 
Pentru angajare sun-o pe Nicoleta: 0763.100.101 | 0727.555.655
Piața Unirii

Ce însemnă videochatul

Videochatul înseamnă socializare și distracție online. Oameni din toată lumea intră pe câteva mari site-uri unde tu ești logată, iar ei pot să te vadă și să vorbească cu tine despre orice. Pentru acest lucru, ei dau bani acelor site-uri, sumă pe care site-urile o împart cu studioul tău de videochat, care la rândul său împarte acei bani cu tine, modelul. Așadar, rolul site-urilor este să atragă membri care să le acceseze platforma online și să fie dispuși să plătească pentru acest lucru. Treaba studioului este să-ți ofere training, servicii specifice (foto/video, etc) și condiții tehnice cât mai bune pentru ca tu să oferi un show de calitate membrilor.

Model de videochat


Care e jobul tău

Dacă nu ai experiență în domeniu, poate că te întrebi ce trebuie să faci efectiv ca model de videochat la Tandress. Ei bine, jobul tău este să zâmbești, să socializezi, să dansezi, să provoci și să seduci. Pentru că, în primul rând meseria ta este aceea de entertainer. Adică aduci amuzament, distracție în viața unor oameni prin intermediul transmisiilor video online.

În același timp, e bine să-ți faci numeroși admiratori, să păstrezi legătura virtuală cu ei, să știi să-i asculți, să fii o bună confidentă și povestitoare. Pentru că nu toți membrii de pe site-uri intră în conversație cu tine din aceleași motive. Unii caută o prietenă cărora să îi destăinuie problemele lor, alții au nevoie să râdă sau să vadă o fată frumoasă. Așa că jobul tău este să te adaptezi la așteptările lor și, mai ales, să-i faci să te caute din nou. Pentru că asta înseamnă mai mulți bani pentru tine.

Încă din primul moment la Tandress, trainerul tău îți va da un sfat prețios: nu te grăbi să te dezbraci în fața camerei. În afara faptului că multe site-uri de videochat au reguli stricte în legătură cu acest lucru, din experiența noastră știm că fetele care se dezbracă cel mai greu fac cei mai mulți bani.

Scopul tău nu este să arăți totul deodată, ci să-i faci interesați pe membri mai mult de personalitatea ta, de felul tău de a fi. Astfel, ei îți vor solicita mai multe minute de privat și te vor căuta online în mod constant. Însă, pentru ca toate aceste lucruri să fie posibile, te sfătuim să ții cont de câteva condiții de bază. În primul rând, e vorba despre respectarea programului de lucru.

Admiratorii tăi se așteaptă să te întâlnească online la anumite ore, așa că e bine să nu-i dezamăgești. Îți recomandăm să ai grijă de tine, să găsești mereu subiecte noi de discuție, să afli ce le place membrilor, astfel încât să poți vorbi cu ei despre acele lucruri. Toate aceste mici secrete din videochat îți vor aduce mulți bani și te vor face un model de succes la Tandress.

 
 

Tandress - Echipa ta dragă de videochat

Call Now Button
error: Continut Protejat!