Charm GroupCharm StudiosManequeenAllureTandress Pritti
Contact |
 

Atunci când am ales sediul pentru Tandress, ne-am gândit în mod special la confortul tău. Știm cât de important este timpul personal, așa că am preferat un loc din Centru, care să fie comod pentru tine. Sediul nostru e acum la Piața Unirii așa că, în orice parte a Bucureștiului ai sta, toate liniile de transport importante trec pe aici. Asta înseamnă că la orice oră poți să călătorești comod și în siguranță de acasă la muncă și invers. În același timp, faptul că suntem în mijlocul Capitalei îți permite să mergi după program cu fetele la un restaurant bun sau la shopping la mall-urile din apropiere. Iar dacă vii pentru prima dată la noi, pentru interviu, e cât se poate de ușor să ne găsești, mai ales că ai la dispoziție și harta zonei, cu sediul Tandress marcat vizibil.


Te asteptam in vizita


 

Ne puteti contacta folosind formularul de mai jos:


 
Sună acum pentru angajare!
 

Contacteaza-ne

Ne gasiti si pe retelele de socializare:
 

Oricând vrei să vii la un interviu sau măcar să ne vizitezi, să vezi care e atmosfera la noi, suntem cât se poate de bucuroase să te primim. Completezi în câteva minute chestionarul online, de pe site, sau ne suni la numerele afișate și una dintre colegele noastre își răspunde imediat, cu multă politețe. În felul acesta, stabilim o dată și o oră la care să vii la noi. Iar când ajungi aici, fii sigură că te întâmpinăm cu zâmbetul pe buze. Fetele din managementul Tandress sunt extrem de primitoare, de serioase și de profesioniste, așa că poți să vii cât se poate de relaxată. Avem răbdare și bunăvoință să-ți explicăm orice detalii vrei despre jobul de model de videochat și care sunt pașii necesari pentru a începe lucrul.

Din momentul în care te decizi să muncești la Tandress, te ajutăm cu sfaturi și îndrumări pentru deschiderea formelor legale. Stabilim împreună cu tine programul de lucru, astfel încât să-ți alegi o tură care te avantajează și apoi îți oferim o cameră de videochat și o colegă de la training, care te va ajuta mereu. Urmează o ședință foto/video iar apoi, din momentul în care totul e pus la punct, începi efectiv să lucrezi și să câștigi bani. Așadar, totul e simplu, natural și ușor pentru a începe o colaborare profitabilă pentru tine. Noi te asigurăm că vom fi cu sfaturi bune alături de tine și te așteptăm cu inima deschisă să te avem alături, ca model de videochat de succes la Tandress!

Call Now Button
error: Continut Protejat!