Charm GroupCharm StudiosManequeenAllureTandress Pritti
Despre noi |
 
Pentru angajare sun-o pe Nicoleta: 0763.100.101 | 0727.555.655
Piața Unirii


Cel mai bun angajator în videochat


Tandress este cel mai primitor și serios studio de livechat din București. Alături de Charm Studios, Manequeen și Allure, face parte din Charm Group, cea mai profesionistă companie de videochat din Capitală. Creat în 2009, de câteva femei cu experiență în managementul din domeniul corporatist, Tandress este și acum condus de aceeași echipă. Încă de la înființarea noastră, am oferit modelelor și angajatelor oferte extrem de motivante în privința pachetelor financiare și a condițiilor de lucru. Astfel, pe lângă câștigurile importante în bani, primești la noi înțelegere, sprijin și căldura unor persoane care te ajută pas cu pas în cariera ta. În plus, tocmai am renovat complet studioul, așa că avem condiții excelente de muncă în toate cele 11 camere existente.

La Tandress, ai să le auzi de multe ori pe colegele tale spunând că simt ca în a doua lor casă. Asta înseamnă să faci business și cu capul, dar și cu inima. Avem o echipă de training dedicată și și harnică, bucuroasă să te ajute ca să-ți fie bine. Te ascultăm oricând ai o problemă și ne străduim să o rezolvăm cât mai repede. Îți vorbim întotdeauna cu respect și încercăm să ținem cont de opinia ta. Așadar, la Tandress, pe lângă mulți bani, primești și valori umane, astfel încât să te simți mereu învăluită într-o stare de bine, de deplin confort.

Model la Tandress

La Tandress, ești primită din prima clipă ca o prietenă bună. Avem studioul deschis pentru tine și ne îngrijim ca să ai succes cât mai repede. Suntem sigure că te poți integra repede în echipa noastră și că sfaturile noastre te pot ajuta mult. Fetele de la training au o mare experiență în videochat, au mai lucrat cu zeci de fete, de aceea le e ușor să lucreze și cu tine. Ele sunt istețe, energice și răbdătoare, astfel încât să te învețe tot ce ai nevoie să știi, de la A la Z. Și asta, într-un timp cât mai scurt, pentru ca veniturile tale să crească imediat și tu să fii cât mai mulțumită la noi.
Pentru ele, jobul este mai mult decât un loc de muncă, devenind chiar o pasiune. Iar această pasiune ți-o transmit și ție, ca o energie pozitivă. În felul acesta te vei simți la Tandress energică și cu chef de muncă, iar banii vor veni cu siguranță. Așadar, din momentul care devii model de videochat la Tandress și ești ambițioasă, poți fi sigură de succesul tău. Banii și liniștea unei vieți confortabile îți stau la dispoziție, pe măsura talentului și a dorinței tale de a câștiga mai mult.

Echipa Tandress e fantastica

Poate te întrebi cum e să lucrezi zilnic la Tandress, un studio de videochat în care toate fetele doresc să câștige mereu mai mult. În primul rând, trebuie să fii liniștită: la noi nu e competiție, cum e în firmele mari. Fiecare fată vrea să câștige mai mult, dar fără să-și dea la o parte colegele. Invidia sau bârfa nu au ce căuta aici. Modelele câștigă mai mult prin faptul că sunt fermecătoare cu admiratorii lor de pe site-uri. Așa că interesul tuturor e să aibă o atmosferă de calm și înțelegere, pentru ca fiecare model să intre liniștit la orele de program.

Așadar, relaxarea e o stare de bine pe care o regăsești în fiecare zi la Tandress. La fel ca și căldura umană. Iar cea mai bună dovadă că acestea sunt reale este că la noi lucrează modelele cu cea mai mare experiență în videochat-ul bucureștean. Adică, fetelor le e atât de bine la noi, încât stau ani de zile la Tandress. Tocmai pentru că se simt ca într-o familie, între prieteni, în a doua lor casă. Pentru noi, aceasta e cea mai bună confirmare că ne facem treaba așa cum trebuie și că dincolo de satisfacțiile materiale de care ne bucurăm cu toții, ne oferim unele altora pur și simplu o viață mai bună.

Studioul de videochat serios

Tandress e un studio în care prietenia e regulă de bază. Știm că ne putem baza pe cea de lângă noi și că muncim ca să ne fie bine tuturor. Căldura umană este însoțită însă întotdeauna de seriozitate. Lucrăm cu sume mari de bani și fiecare dintre noi vrea să câștige mai mult. De aceea ținem mult la buna ordine și organizare în studio. Ne dorim ca fiecare să vină la timp la program, să se țină de cuvânt și să respecte persoanele din jur. Avem o mare grijă pentru curățenia din studio, așa cum e normal să fie în orice casă bine întreținută.

De asemenea, seriozitatea la Tandress înseamnă și respectul pentru regulile site-urilor de videochat. Așa cum noi nu îți vom dezvălui niciodată adevărata identitate în afara studioului și nu îți vom folosi fără aprobare imaginile, la fel te rugăm să refuzi oferirea de date personale în timpul programului. Acest lucru te protejează de orice neplăceri și îți garantează că te vei bucura doar de avantaje la jobul tău din videochat. În plus, ca un semn că apreciem comportamentul corect, dăm posibilitatea tuturor modelelor să-și taie amenzile dacă își fac orele online. Așadar, în realitate, nu ești penalizată niciodată atâta timp cât ești serioasă și te ții de cuvânt. Tandress face parte din grupul de videochaturi Charm Group si, alaturi de Charm Studios, Manequeen, Allure Studio si Pritti, formeaza una dintre cele mai puternice companii din domeniu, in Bucuresti si Romania. Iar daca vorbim despre parteneri externi, trebuie sa amintim de studio Videochat Iasi, Lucky Studio.
 
 

Tandress - Echipa ta dragă de videochat

Call Now Button
error: Continut Protejat!