Charm GroupCharm StudiosManequeenAllureTandress Pritti
E bine să știi |
 
Pentru angajare sun-o pe Nicoleta: 0763.100.101 | 0727.555.655
Piața Unirii

E bine să știi

Sunt nevoită să dau vreo probă practică la interviul de angajare?


În niciun caz! Interviul înseamnă o discuție despre ofertele noastre financiare și despre valori umane. Adică dorim să vedem că ești serioasă și îți dorești să faci progrese rapide, că ești ambițioasă. Poți fi sigură că nimeni nu îți va cere să te dezbraci sau să dai vreo altă probă practică la interviul de angajare

Dacă nu îmi place cum îmi vorbește un membru de pe un site, sunt obligată să discut cu el online, în continuare?


Ești liberă să refuzi o discuție cu acel membru. Atât noi cât și site-urile de videochat cu care lucrăm ținem mult la respectul față de modelele noastre. De aceea, oricând ți se vorbește nepotrivit, e bine să avertizezi acea persoană în legătură cu asta, iar dacă ea continuă, poți încheia comunicarea cu ea.

Dacă un membru de pe un site îmi solicită insistent să mă întâlnesc cu el, pot să fac asta?


Acest lucru este strict interzis atât de Tandress, cât și de site-urile de videochat. Și facem asta în primul rând pentru siguranța ta. De aceea, toate modelele respectă regula care spune că niciun fel de date personale nu trebuie schimbate cu membrii online.

Dacă îmi spune un membru că s-a îndrăgostit de mine, că vrea să-si părăsească sotia și să se căsătorească cu mine cum procedez?


Stai liniștită, vei auzi astfel de povești de câteva ori pe zi.
 

Cât de sigur e în sediul studioului? E posibil ca cineva străin să intre în timpul programului?


Avem un acces foarte strict, prin care numai modelele și persoanele din grupul administrativ pot intra în studio. Avem chiar și un contract semnat cu o firmă profesionistă de pază și protecție așa că, la orice solicitare a noastră, în cel mai scurt timp, o echipă specializată poate fi prezentă pentru a rezolva orice eventuală neplăcere.

Dacă nu sunt din București, cum pot lucra la Tandress?


Dacă ești din apropierea Capitalei, poți să ajungi la noi destul de ușor, pentru că avem sediul în zona centrală, lângă Piața Romană, acolo pe unde trec toate liniile de transport. Dacă locuiești în alt oraș însă, poți lua în calcul să te muți în București, pentru că jobul de la Tandress este atât de profitabil pentru tine, încât îți poți permite imediat să plătești o chirie într-un apartament foarte ok.

Sunt obligată de studio să mă duc la fitness sau să tin diete?


Noi nu obligăm niciun model să facă astfel de lucruri. Dar, având în vedere că jobul tău fiind seducția, ar fi normal să te intereseze în primul rând pe tine felul în care arăți, fără să-ți spună nimeni. Majoritatea membrilor apreciază mai mult o femeie care se îngrijește de felul în care arată, așa că veniturile tale vor depinde și de asta.
Videochat Iasi

Concursuri premium


  • Acum poti câștiga un Opel Corsa din videochat!

    Charm Group îți dă ocazia de a-ți împlini unul dintre visele cele mai dragi: să ai propria ta mașină. Vrem să-ți oferim șansa asta pentru că ne place să lucrăm alături de o femeie independentă, liberă și de succes, ca tine. Și, mai ales, pentru că, prin inteligența și ambiția ta meriți din plin acest lucru! Pentru a participa la concursul „Mașina ta”, ne-am gândit la niște criterii de participare pe care să le poți îndeplini și tu: 2.000 $ încasați/perioadă și 80 de ore online/perioadă. Dacă îndeplinești aceste condiții, vei avea șansa să faci parte din marea tragere la sorți în care cheile unei mașini nou-nouțe vor putea ajunge chiar în mâinile tale. Noi îți urăm succes și vacanțe plăcute pe patru roți!

  • Summer Breeze te duce în Thailanda!

    Cea mai mare plăcere pe care o avem la Charm Group este să te premiem pentru succesul tău. De aceea, îți oferim șansa unei excursii exotice, alături de o persoană dragă. În acest sens, te invităm să participi, în perioada 01 Decembrie – 31 Martie, 2016, alături de toate colegele tale modele, la o competiție care îți poate aduce un sejur de 7 zile în Thailanda. Pentru a te califica la acest concurs, este nevoie să ai 1.500$ încasați în medie/perioadă, 75 ore online în medie/perioadă și 6,5 ore online în medie/zi. Este bine să știi că marea câștigătoare se va acorda prin tragere la sorți, dacă se vor califica mai multe modele. Extragerea va avea loc în data de 06.04.2016, iar excursia pentru 2 persoane se va desfășura în Septembrie – Octombrie 2016. Noi îți urăm mult noroc și nu uita să ne trimiți poze din însorita Thailanda!

  • Winter Breeze te duce în Caraibe!

    La Charm Group, călătoriile exotice sunt modul nostru de a recompensa performanța și ambiția ta. Tocmai de aceea, îți oferim șansa de a-ți face vacanța în Caraibe, alături de o persoană dragă ție. Pentru asta, te invităm să participi, alături de celelalte modele, la concursul Winter Breeze, care se va desfășura între 01 Aprilie și 30 Septembrie, 2017. Pentru intrarea în această competiție, este nevoie să ai 1.500$ încasați ca medie/perioadă, 75 ore online în medie/perioadă și 6,5 ore online în medie/zi. Câștigătoarea acestei excursii va fi desemnată prin tragere la sorți, dacă vor exista mai multe modele care îndeplinesc criteriile de participare. Marea extragere va fi pe 6.10.2016, iar, dacă tu vei fi marea norocoasă, vei pleca în Caraibe cu cine vrei tu în perioada Februarie-Martie, 2017. Noi credem în șansele tale și știm că deja îți cauți cel mai sexy costum de baie!


Tandress - Echipa ta dragă de videochat

Call Now Button
error: Continut Protejat!