Charm GroupCharm StudiosManequeenAllureTandress Pritti
Reușite în videochat |
 
Pentru angajare sun-o pe Nicoleta: 0763.100.101 | 0727.555.655
Piața Unirii

Reușite în videochat


Fetele de la Tandress au o mulțime de amintiri și de povești de împărtășit. Fiecare dintre ele au fost începătoare, ca tine. Apoi, s-au adaptat, au făcut progrese, au cunoscut o mulțime de oameni online și acum au un succes deplin în studio. Le-am rugat pe câteva dintre modele să-ți spună și ție mica lor experiență personală în videochat la Tandress.

Ramonik, 24 de ani: „Banii îmi sunt plătiti fără probleme”


Primul meu job în videochat a fost la alt studio, acum vreo 3 ani. Atunci nu aveam experiență și patronul mă tot păcălea la bani, că era un fel de studio de apartament. După vreo 3 luni am plecat și n-am mai lucrat o vreme, așteptând să găsesc ceva ok. M-am tot uitat pe forumurile de videochat să văd ce zic și alte fete care lucrează în domeniu și atunci mi-am dat seama că am 2-3 variante serioase. Nu-mi doream să lucrez însă într-un studio prea mare, fiindcă nu-mi place agitația aia, ca la mall. Așa am ales Tandress, despre care multe modele de videochat spuneau că e un studio serios, în care echipa e foarte unită. Acum, după ceva timp de când lucrez aici, pot spune cu mâna pe inimă că mă simt ca și cum aș fi dintotdeauna prietenă cu fetele astea. E un studio micuț, în care toată lumea se știe cu toată lumea și avem timp să stăm de vorbă, să discutăm și lucruri mai personale. Pentru mine, se potrivește de minune, pentru că așa sunt și eu. Am nevoie să-mi fac prietene și să vin liniștită la job, fără să fiu stresată de nimic. Partea financiară e super ok, iar banii îmi sunt plătiți fără probleme, la timp, așa că e jobul perfect pentru mine. Cam atât am de spus: la Tandress e tare, tare bine!

Oana, 24 de ani - „Tandress e un studio de videochat unde se câștigă bine”


Îmi place mult să merg în club, să-mi cumpăr lucruri și să călătoresc. Ies des cu fetele seara, mai dansăm, facem selfie-uri, mai dăm o tură cu mașina și cam așa mă distrez. Important e să am mereu bani pe card ,ca să-mi fac de cap. De asta e perfect videochatul pentru mine. Jobul de model de videochat mi se potrivește de minune și am știut asta de prima dată când am auzit de el. Știu că multe fete s-au angajat pe la studiouri dubioase, dar eu sunt isteață. E normal să întrebi oameni în jur, să te uiți pe site-uri și-ți dai seama imediat dacă un studio e ok sau nu. Pentru mine, Tandress s-a potrivit perfect. E super serios pentru că e din aceeași companie cu Charm, de care a auzit toată lumea, dar e mai mic și mai discret. Exact ce-mi trebuie mie: un loc frumos, în care să fac bani buni, să mă știu doar cu câțiva oameni și apoi să-mi văd de viața mea. Mai ales că atmosfera e bună, nimeni nu mă bate la cap și îmi primesc toți banii la timp. Iar tot jobul e legal, cu acte făcute în regulă, ca să nu am grija fiscului sau a nu știu ce controale. Dacă ești și tu o fată căreia îi place viața, recomand cu căldură. La Charm chiar se câștigă bine din videochat și echipa studioului stă uneori și peste program ca să ne ajute când avem nevoie. Ciao și have some fun, girls!

Clarisa, 25 de ani: „Jobul ăsta e comod pentru că sediul e în Centru”


Când m-am angajat eu în videochat aveam mare nevoie de bani. Ai mei nu se descurcau deloc acasă și trebuia să găsesc un serviciu imediat. Nu mi-a fost deloc ușor, mai ales că am mai lucrat ca vânzătoare și ca animatoare într-un bar înainte. Numai că banii erau puțini și, în plus, a trebuit să mă mut în chirie, cu niște prietene. Într-o zi, era o reclamă pe net la Tandress și am văzut că promiteau că e un studio serios și că pot câștiga bine. Bine, multe firme îți promit asta, dar de studioul ăsta mai auzisem pe la bar, când vorbeau colegele între ele. N-aveam nimic de pierdut, așa că am sunat și, în câteva zile, eram angajată. Din fericire, știam ceva engleză și fetele de la training m-au ajutat mult să îmi dau seama ce trebuie să fac la program. Am început repede să câștig binișor, apoi din ce în ce mai mult, până a ajunge să fac shopping la mall și să-mi permit o chirie singură. În plus, pentru mine, jobul ăsta e comod și pentru că sediul studioului e în centru, la Piața Romană și ajung ușor cu metroul la muncă. Dacă mă întrebați pe mine, să fiu model de videochat la Tandress a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o de când mă știu. Cred că asta spune tot, nu?

Elena, 21 de ani: „Fac parte cu plăcere dintr-o echipă serioasă”


Eu sunt la Tandress de un an și îmi place să spun că am ajuns să lucrez aici pentru că am noroc. După ce am terminat liceul, mi-am propus să văd lumea înainte de a mă hotărî ce o să fac în continuare. Ca să am bani cât mai repede, cel mai simplu era să lucrez în videochat, evident. Abia aici însă era problema: că nu știam ce studio să aleg. Am mai întrebat una-două prietene mai de încredere și mi-au recomandat Tandress, despre care se spunea că e firmă serioasă. Am venit la interviu cu gândul să nu semnez niciun contract până nu verific dacă e adevărat, dar totul a decurs foarte comic. Fetele de la administrativ m-au întâmpinat cu glume și m-am simțit aici ca acasă din primul moment. Mi-au făcut cunoștință cu echipa studioului și apoi am stat la o cafea de vorbă, că ăsta e interviul de fapt. Sediul arăta super tare, așa cum se vede cred și în poze, pe site. Mi-a plăcut oferta lor și, de atunci, fac parte cu multă plăcere dintr-o echipă serioasă și unită ca o familie. Acum am ceva experiență și am auzit cum e în alte părți, pe la alte studiouri din București. Cred că lucrez la cel mai bun angajator din videochat și, pentru că am nimerit din prima atât de bine, mă consider chiar norocoasă :)

Iasmina, 26 de ani - „Cu jobul de la Tandress am o viată cât se poate de confortabilă”


Salut, eu sunt Iasmina și lucrez la Tandress deja de 3 ani. A trecut repede timpul și parcă ieri am venit în studio. Țin minte că eram puțin emoționată, pentru că era primul meu job. Terminasem facultatea și mă tot încăpățânasem să lucrez ca barmaniță ca să mă întrețin la universitate. Dar a fost tare greu și cu Geografia, pe care o făcusem eu, nu puteam să mă angajez undeva mai bine. Partea bună e că învățasem bine engleza și mi-a zis o prietenă că-s drăguță și aș putea lucra în videochat. Auzise și ea de la cineva că Tandress e un studio care e serios și modelele sunt mulțumite aici. Nu știam ce să zic de prima dată, dar am completat și eu formularul online, pe site, să văd ce se întâmplă. Fetele de la management m-au sunat după câteva ore și a doua zi eram deja la Tandress să văd studioul și să rămân la un interviu, dacă-mi place cum e aici. Toate erau super-cool și m-am simțit complet relaxată, așa că am avut un interviu simplu și iată-mă, după 3 ani! Între timp, mi-am rezolvat demult toate problemele cu banii și am o viață cât se poate de confortabilă. Nici nu vreau să mă gândesc cât aș fi câștigat acum pe lună dacă eram profesoară de Geografie!

Iulia C., 28 de ani: „Câștig mai mult decât am visat vreodată”


Mă numesc Iulia și cred că sunt printre fetele cu cea mai mare experiență la Tandress. De fapt, cam așa e aici, modelele stau mult mai mult angajate aici decât la alte studiouri. La fel e și pentru mine: dacă mi-e bine aici, de ce aș schimba locul? Când mai stăm la cafele, ca între fete, mai toate colegele mele spun că aici e un fel de job așa cum ar trebui să fie toate joburile din lumea asta. Adică plătit bine, fără șefi care să țipe, iar toată lumea știe ce are de făcut. Plus că, pe modelele noi, le ajută enorm fetele de la training, așa că de multe ori nu știi cine e nou și cine e în studio de mai mulți ani. Din primul moment de când am venit eu, ne-am simțit toate egale și ne-am respectat ca prietene și colege de muncă. Nu știu dacă e prea mult să spun că suntem ca o familie, dar eu vin aici ca în a doua mea casă. Personal, îmi merge bine, câștig mai mult decât am visat vreodată și asta îmi dă liniștea de zi cu zi. Chiar mă gândesc că poate de asta sunt mai buni oamenii: când câștigă bine și sunt respectați, devin și ei mai prietenoși. Așa că, dacă vrei să un job în videochat și nu știi unde să lucrezi, îți recomand cu căldură Tandress. Eu mă simt perfect aici.

CorinnA, 22 de ani: „Toată lumea mă tratează frumos aici”


Salut, eu sunt model de videochat la Tandress de 6 luni și ăsta e primul meu serviciu. Așa că nu știu cu ce altceva să compar jobul de aici. Tot ce pot să zic e că îmi place foarte mult să mă simt apreciată și respectată de persoane mai mari ca mine de la studio, deși sunt foarte tânără. Toată lumea mă tratează frumos și mă ajută cu câte un sfat sau cu o idei despre cum să câștig mai bine la program. Îmi place mult și cum arată camerele din studio. Oamenii de aici îmi dau chef de viață de fiecare dată când vin la muncă și pur și simplu parcă mă simt prețuită ca persoană. Îmi place și că se câștigă bine, că Tandress are relații bune cu site-urile de videochat și că avem comisioane avantajoase. Asta îmi face munca și mai plăcută :)) În rest, m-am împrietenit deja cu câteva modele cu care mai ies la prăjituri după program, când nu lucrăm în tura de noapte. Mai vorbim despre membrii de pe site-uri, despre ce ne-am mai cumpărat în ultimul timp sau facem planuri de mici vacanțe, când avem chef de relaxare. Cu fetele astea am mers de vreo 3 ori la Predeal și vrem la vară să mergem și în Creta, la mare. Așa că mie îmi merge bine la Tandress și sunt bucuroasă că am colege așa de grozave. Cam atât. Pupici!

Paula, 25 de ani: „Câștig 5-6.000 de euro într-o lună bună”


La Tandress am ajuns cumva din întâmplare. O prietenă bună lucra aici și tot îmi spunea să vin și eu că o să-mi placă. Eu auzisem tot felul de lucruri despre videochat și nu eram sigură dacă să muncesc în domeniul ăsta. Partea proastă e că, de fiecare dată când mergeam împreună prin magazine, ea tot își cumpăra tot felul de lucruri, parfumuri, genți, pantofi, în timp ce eu tot rămâneam fără bani :)) Până la urmă am venit și eu la Tandress, mai mult din ambiție. Partea frumoasă e că mi-a plăcut imediat cum e aici și am văzut că un job de model în videochat poate fi cât se poate de serios. În afară de bani, de care evident că mă bucur din plin, cel mai mult îmi place echipa din studio. Toate persoanele sunt extrem de amabile, fie că sunt modele, casierițe sau trainere. Ne respectăm reciproc și așa avem tot timpul armonie la muncă. Între timp, prietena mea s-a mutat în Anglia, la sora ei, dar eu am rămas să lucrez aici, pentru că îmi merge foarte bine. Câștig 5-6 mii de euro într-o lună bună, sediul e în centru și ajung repede la program, iar fetele îmi sunt ca o familie. Dacă m-ai întreba dacă să lucrezi și tu la Tandress, cred că aș face ca prietena mea: ți-aș spune să pur și simplu să vii pentru că o să-ți placă. Numai să fii serioasă și ambițioasă, atâta tot. Byeeee!

 
 

Tandress - Echipa ta dragă de videochat

Call Now Button
error: Continut Protejat!